Gift par

Soundtracket til døden os skiller er en evergreen

Gift par

Ifølge tal fra Voxmeters egen analyseportal, CEM Danskerne, er 43,2% af den myndige danske befolkning gift, og 19,7% er singler. I denne uges måling ser vi på, hvordan ægteskab- og singleratioen fordeler sig i forhold til foretrukne musikgenrer.

Singler: Det viser sig, at der er procentmæssigt størst overvægt af singler blandt danskere, der tæller genrerne alternative (28,7%) og elektronisk (28%) til deres foretrukne. Dernæst kommer latin (27%) og hip-hop (26,2%), og endelig en overvægt blandt yndere af klassisk og opera (23,1%).

Singler

Hvad er din civilstand? Svarkategori: Single. Kryds med: Foretrukne musikgenrer. Respondenter i undersøgelsen: 3288

Gifte: Der er anderledes toner, når man ser på danskere i ægteskab. Her er der procentmæssigt størst overvægt af gifte mennesker blandt danskere, der tæller genren evergreens (52,9%) til deres foretrukne. Derefter kommer fans af folk & americana (47,3%), blues (44,9%) og country (44,7%). Det giver god mening, at der også er flest gifte indenfor gruppen, hvor børnemusik har en fast plads på anlægget (43,7%).

Gifte

Hvad er din civilstand? Svarkategori: Gift. Kryds med: Foretrukne musikgenrer. Respondenter i undersøgelsen: 3288

Tallene i denne analyse kommer fra Voxmeters markedsanalyseværktøj CEM Danskerne, der indsamler viden om den danske befolkning via. 52.000 årlige interviews, herunder 26.000 specifikt målrettet danskernes musikadfærd.

Analysen kan være brugbar for brancher, der ønsker at segmentere og målrette deres virke. I dette tilfælde f.eks. reklamebranchen, eventbranchen, spillestederne, kulturhusen og andre, der ønsker at kende danskernes civilstand sorteret efter deres musikalske interesser. Målingen viser blot et udsnit (top/bund). Det fuldstændige overblik kan findes i Voxmeters markedsanalysedatabase CEM Danskerne.

CEM Music Intelligence rådgiver med de danske musikforbrugere

Tallene i denne analyse er baseret på Voxmeters database CEM Music Intelligence, der samler viden om danskernes musikadfærd og -vaner, baseret på repræsentative udsnit af de almene musikforbrugere. Monitoreringen, der bygger på 52.000 årlige interviews, blev igangsat i oktober 2017, og lige siden har Voxmeter spurgt danskerne om alt lige fra deres musikforbrug og -vaner til deres syn på festivaler og spillesteder.


Læs mere

Klaptrae
Woodpecker