Stine Bramsen: Vi skal ikke dømme andre

Stine Bramsen GAFFA

Og danskerne er enige. Stine Bramsen er tilbage, denne gang med EP-en Bruised, hvor nummeret Don’t Judge Me har fået en del omtale. Nummeret handler nemlig om de hårde reaktioner og fordømmelser, der mødte Stine Bramsen som mor, efter at hendes toårige søn var faldet ud af et vindue og kommet slemt til skade. Men nummeret møder bestemt ikke samme fordømmelse blandt danskerne, som SoMe-dønningerne gjorde efter uheldet. Det er et lidt trist og ømt nummer, mener lytterne. Og så er det et nummer, der passer til afslapning og måske refleksion over det meget aktuelle emne; mobning og fordømmelse på de sociale medier.

Stemning i Don't Judge Me

Don’t Judge Me er med andre ord et nummer, hvor det lyriske ikke kun ligger Stine Bramsen nært, men også lytterne. 22% af lytterne synes, at teksten rammer hovedet på sømmet, mens kun 3% synes teksten er dårlig, hvilket en af de laveste procentandele i samtlige målinger, når det gælder ”negativ vurdering af tekster”.

Tekst i Don't Judge Me

Stine Bramsen har ikke haft den mest eksplosive solokarriere, målt i popularitet, efter hendes debut i Alphabet. Halvdelen af danskerne elsker hendes vokal og der er ingen som synes vokalen er dårlig.

Vokalen i Don't Judge Me

Sangens budskab rammer bredt – både mænd og kvinder, ung som gammel. Derudover er det radiolytterne, der er fan af Don’t Judge Me. Og fansene er glade for nummeret som det er. En fan skriver: ”Jeg ville holde fingrene fra alle knapper og få den nuværende version sendt ud i verden straks!” Hvis sangens budskab skulle sive endnu mere ind under huden på de danske fans, skulle den være skrevet på dansk, foreslår flere fans. Andre forslag indebærer: ”En talt intro vedrørende ingen mobning” eller ”Måske en anelse mere tekst for at forklare hvorfor man ikke skal skamme sig.” Mon ikke fansene kan få Stine Bramsen til at komme med et lille kritisk oplæg til en af sommerens koncerter.

 


Hør nummeret og se rating