Interview

Danmarks bedste og mest meningsfulde studiejob

Vil du tjene gode penge, mens du udfører et interessant og lærerigt arbejde, der vil give dig uvurderlig erhvervserfaring? Så læser du det helt rette stillingsopslag!

Om studiejobbet

Hos Voxmeter søger vi skarpe og energiske studentermedhjælpere, der elsker at skrive rapporter, interviewe, koordinere, pakke og dække op. Et studiejob, hvor tingene altid går tjept i et intelligent og positivt arbejdsmiljø.

Om Voxmeter

Voxmeter er eksperter i meningsmålinger, analyser og analyseteknologi, samt førende indenfor Customer Experience Management. Voxmeter betjener både private og offentlige virksomheder i ind- og udland. Vi har hovedkontor i København, interviewafdelingen i Herning og programmerings- og IT-afdeling i Vietnam.

Praktiske oplysninger

Vi søger kommende kolleger, der kan arbejde i gennemsnit 15 timer om ugen. Lønnen aftales under jobsamtalen. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Emilie Lyngholm Rasmussen tlf. 21137144.

Ansættelsesstart: Hurtigst muligt.
Send din ansøgning og cv til elr@voxmeter.dk med teksten ”Studiejob” i emnefeltet.

Voxmeter colors

Voxmeter A/S er en uafhængig, danskejet virksomhed

Siden 1997 har vi specialiseret os i analyse-, interview- og rapporteringsløsninger.
Voxmeter har udviklet teknologien Catglobe og forretningsløsningen CEM Intelligence som leveres til private og offentlige virksomheder, organisationer og foreninger.

Voxmeter A/S beskæftiger 24 fastansatte medarbejdere samt 150 freelancere. Voxmeter har hovedkontor i København samt en afdeling i Herning og Vietnam/Saigon. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatform Catglobe.