Sundt og godt selskab finder du i Billund Kommune

 
Hvis du skal undgå at føle dig ensom, skal du flytte til Billund Kommune. ”Kun” 1,1 % af borgerne i Billund Kommune føler sig ensomme. Her er der 16 gange færre ensomme end i den kommune i Danmark, der har flest ensomme borgere.

Også når det gælder vurderingen af eget helbred, ligger Billund Kommune i front. ”Kun” 2,6 % af kommunens borgere vurderer at have et dårligt helbred. Det er 7 gange færre end i den mest belastede kommune. Ligeledes når det gælder oplevelsen af at føle sig stresset, er andelen relativ lav, hvor Billund ligger i top-10 i laveste stressniveau. Mindre ideelt står det til med kostadfærden i Billund Kommune. Her er der en stor andel af borgerne der vurderer ”at spise usundt”. Her placerer Billund Kommune sig i den tunge ende på en 70. plads.

CEM Kommune Intelligence

Hvor skal kommunen sætte ind?

Kommunebarometret rummer mange områder i forhold til målet om at omfavne det ideelle borgerliv. Sigtet er at give ledelsen – og omverden – indsigt i, hvor kommunen med fordel kan sætte ind for at sikre en positiv forskel og udvikling. Eksempelvis kan en kommune blive belastet af betydelige udgifter forbundet med livsstilsadfærd. I den nye halvårsrapport kan du se, hvor din kommune ligger.

 
Download demorapport

Analyser du kan stole på

Voxmeter er eksperter i at strukturere og kvalitetssikre borgermålinger. Alle respondenter udvælges helt tilfældigt og rekrutteres via telefon af veluddannede interviewere. Voxmeter bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse får løbende indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig, succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes er det nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Klik her hvis du vil læse mere om Kommunebarometer og se mange flere resultater fra den seneste udgivelse.

Vil du vide mere om Kommunebarometer?

Du er altid velkommen til at kontakte

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen