Tilmeld nyhedsbrev

 

Tilmeld dig Voxmeters nyhedsbrev ”VoxmeterNyt”.
Nyhedsbrevet indeholder dugfriske meningsmålinger om politik, konjunktur, forbrug og kundeundersøgelser inden for mange brancher, typisk inden for banker, forsikring, ejendomsmægler, realkredit, men også biler, dagligvarekæder, NGO’er og så videre.

Udfyld nedenstående formular, hvorefter du modtager nyhedsbrevet hver uge.


Fornavn

 

Efternavn

 

Firma

 

Titel

 

E-mail


 

I Voxmeter spørger vi hver uge danskerne, hvad de mener, hvad de vil, og hvad de gør – og vi deler de nyeste resultater med dig.

Registreringsvilkår

Hvem er ansvarlig for VoxmeterNyt?

VoxmeterNyt er en service, der tilbydes af Voxmeter A/S, vi er derfor ansvarlige for de oplysninger du giver os i forbindelse med tilmelding til VoxmeterNyt.

Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi benytter kun dine oplysninger for at kunne sende dig nyheder indenfor en lang række af brancher, vi sender VoxmeterNyt til dig, når vi har relevante nyheder for dig.
Hvis du ikke længere ønsker at modtage VoxmeterNyt er du velkommen til at afmelde nyhedsbrevet via afmeldingsfunktionen i nyhedsbrevet.

Dataansvarlig og kontaktinformation

Voxmeter A/S er dataansvarlig for behandling og beskyttelse af data indsamlet ved tilmelding til Voxmeters nyhedsbrev. Evt. spørgsmål kan rettes til Voxmeter A/S, Borgergade 6, 4., 1300 København K, Tel (+45) 70 20 23 24, e-mail: persondata@voxmeter.dk.