Vil væk fra Danske Bank: Jeg tror ikke på deres forklaringer


Tusindvis af danskere har vendt Danske Bank ryggen i 2018, og en af dem, der har tænkt sig at gøre dem eksemplet efter, er 38-årige Morten Agerfeldt fra Kolding.

Han har længe overvejet at skifte væk fra Danske Bank, og hvidvask-skandalen er den berømte dråbe, der har fået bægeret til at flyde over.

– Jeg har tænkt over det længe. Generelt har jeg ikke den store tiltro til bankverdenen, men nu ved jeg, at der er noget galt med Danske Bank, og det er argument nok til at flytte derfra, siger han.

Morten Agerfeldt er langt fra den eneste. Alene i første halvår har Danske Bank ifølge Voxmeters prognoser mistet 28339 kunder, men det kan blive meget værre, lyder det fra Christian Stjer, direktør i Voxmeter:

– Vi har kun registreret et lignende fald tilbage i 2012/13. Dengang var vores prognose 93.000, og da det så blev offentliggjort var det over 100.000 tabte kunder. Så det er langt fra utænkeligt, at det bliver på samme niveau eller værre, siger han.

Morten Agerfeldt har været kunde i Danske Bank i lang tid, og han har generelt været træt af de gebyrer, banken eksempelvis tager, når han hæver penge i andre bankers hæveautomater, og det gebyr han årligt skal betale for at have et MasterCard.


Ekstrabladet – Nyheder 19.09.2018
Læs hele artiklen på Ekstrabladet.dk