Analyser
 

Kommunebarometer

Borgerinddragelse i din kommune

Siden 1997 har Voxmeter hjulpet kommunerne med undersøgelser om borgerne. Voxmeter udgiver ’Kommunebarometer’, som består af en halvårlig rapport. Rapporten giver ledelsen viden og de relevant KPI’er baseret på borgerinddragelse, der indrammer de væsentligste forhold, jeres kommune har valt at arbejde med.
Hvert år gennemfører Voxmeter 55.000 interview, hvor borgerne afgiver deres prioritering og evaluering om en lang række forhold, der har relevans for udviklingen af din kommune. Det store antal interview betyder, at Voxmeter har tiltrækkelig store stikprøver til at rapportere for langt de fleste kommuner i Danmark. I de helt små kommuner gennemføres ekstrainterview.

Sådan får du rapporten

Rapporten for netop din kommune kan købes ’enkeltvist’ eller som ’pakkeløsning’. Langt de fleste starter med at købe rapporten enkeltvist. Herefter besluttes det at købe pakkeløsningen, som består af en halvårlig rapportering, der inddrager KPI- og udviklingsrapportering – typisk med split for de enkelte ansvarsområder.

  • Enkeltrapporten koster 12.895 kr. ex moms.
  • Pakkeløsningen koster 19.830 kr. ex. moms.

Kommunalvalg 2017

I forbindelse med det kommende kommunalvalg udgiver Voxmeter løbende nyheder og rapporter. Voxmeter laver også mange ad-hoc-undersøgelse op til valget. Kontakt Voxmeter hvis du ønsker at få et emne belyst. Den helt store fordel ved at bruge Voxmeter er, at vi i forvejen har alle data fra Kommunebarometret, hvilket betyder, at din undersøgelse kan belyses med langt mere baggrund.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan!

Seneste rapport 29. august

Kommunebarometer styrker ledelsens indblik i borgernes prioriteringer og evalueringer samt borgernes inddragelse.
Se rapporten – klik her!

Download demorapport

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse løbende får indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig og succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes betyder det, at det er nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Udvalgte resultater

Hvordan udvikler du din kommune i en positiv retning, og hvad skal der til for at skabe en positiv dynamik? Få hjælp af Voxmeter og start med at få de seneste fakta for din kommune i den nye rapport ” Kommunebarometer 2. halvår 2017”.

CEM Kommune Intelligence

Aarhus dårligst til dagrenovation

Hvordan sikres en effektiv dagrenovation? Få hjælp af Voxmeter og start med at få de seneste fakta for din kommune i den nye rapport ” Kommunebarometer 2. halvår 2017”.

CEM Kommune Intelligence

CEM Kommune Intelligence

CEM Kommune Intelligence

CEM Kommune Intelligence

Net Promoter Score udregnes ud fra et skalaspørgsmål der går fra 0 til 10. ”0” betyder ”Vil absolut ikke anbefale”, mens 10 betyder ”Vil helt sikkert anbefale”. NPS-tallet opnås, ved at trække den procentvise andel der har svaret 0‑6 (Detractors), fra andelen der har svaret 9‑10 (Promoters).

CEM Kommune Intelligence

CEM Kommune Intelligence

Kommunebarometer

Kommunebarometer

Kommunebarometer

Kommunebarometer

Kommunebarometer

Kommunebarometer

Analyser, du kan stole på

Voxmeter er specialiseret i at strukturere og kvalitetssikre meningsmålinger. Alle respondenter er udvalgt helt tilfældigt og telefonrekrutteret af en veluddannet interviewer. Vi bruger IKKE svarpersoner der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Vil du forstå hvad der er vigtigt for borgerne i din kommune?
Klik her, så kontakter vi dig

Vil du vide mere om undersøgelsen?

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51

Anna M. Christensen

Tilbage til Nyheder

Anna M. Christensen
Anna M.
Christensen