Hall test og face-to-face interview

Få hjælp til hall test, exit Interview eller mystery Shopping

Hos os får du 25 års erfaring med hall test, Exit Interview og mystery shopping.

Vi er Danmarksmestre i logistik. Og vores glade og præsentable facer-korps, er oplært til at fange forbrugernes umiddelbare reaktioner, bruger- og købsoplevelser.

Hall-test og face-to-face undersøgerlser

Eksperter i Hall Test, Exit Interview og Mystery Shopping

Giv din forretningsforståelse nye dimensioner i samarbejde med Voxmeters erfarende analysekonsulenter!
Las os sammen kortlægge kunderejsen og identificere styrker og svagheder i kundeberøringsområderne.
Her benytter vi markedets mest moderne analysesystem – både til feedbackindsamling, indsigtsrapportering og Touch point-systemer.

Vi gennemfører projekter i følgende lande

Om Voxmeters hall test og gadeinterview

Vi gennemfører hall test og gadeinterview i hele landet. Vi har et hold af dygtige hall testere og aftaler med en række testlokationer centralt i de større byer. Hall test og gadeinterview gennemføres som personlige face-to-face interview og besvares via et spørgeskema – enten et almindeligt papirspørgeskema eller via eksempelvis tablets, mobiltelefon, ved en stander eller konsol, for eksempel i en butik eller på en messe.

Afspil video om Hall-test og face-to-face undersøgerlser

Hvad enten der er tale om stopinterview, brugeranalyser, koncept-, smags- eller produkttest, sikrer vores teknologiske fundament Catglobe og vores dygtige og uddannede interviewerkorps kvalitet, effektivitet og ensartethed i indsamlingen.

Vi leverer resultaterne fra dag til dag, så snart din stikprøve er færdig – i datafil og/eller tabelrapport, inklusiv standarddemografi (køn, alder og geografi).

Vi er stolte af vores effektivitet og kendt for altid at overholde deadlines. Vi sætter en stor ære i at være fleksible, da vi er klar over, at den slags opgaver handler om benhård logistik og en vaks evne til at koordinere inden for en presset deadline.

Hvornår giver denne interviewform mening?

En anden bevæggrund for at gennemføre en undersøgelse som hall test er, at man ønsker at få kontakt til en målgruppe, der færdes bestemte steder. Dette kan være aktuelt, hvis I ønsker at undersøge for eksempel en kundegruppes oplevelse af indkøbsomgivelser eller service.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål

Anna Midtgaard Christensen
Analysedirektør

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    © Copyright - Voxmeter