DEN HURTIGE VEJ
TIL KUNDESUCCES

CEM Intelligence - Tiltræk
CEM Intelligence - Vind
CEM Intelligence - Fasthold
CEM Intelligence - Forudse

Customer Experience Management

CEM Intelligence tager udgangspunkt i ledelsesfilosofien Customer Experience Management. Systemet samler og skaber orden i alle kunde- og markedsanalyser, der er gjort lettilgængelige via en fælles database. Her struktureres og distrubueres viden, så indsigter modtages rettidigt af de relevante aktører i virksomheden. Systemet identificerer løbende virksomhedens styrker og svagheder, som kategoriseres, så viden bidrager til succes på ovenstående 4 missioner. Hermed sikres der fælles kundeforståelse på tværs af afdelinger, hvor hver aktør understøtter ledelsens strategi.

Markeds- og kundeviden samlet ét sted

Online platformen i CEM Intelligence samler alle markeds- og kundeanalyser i én brugervenlig data intelligence-løsning. Her vist for festivaler.

Traditionelt er hverken digitale data eller feedback fra undersøgelser tænkt ind i en overordnet strategi, så data bidrager med input til en virksomheds samlede succes. Ofte er det afdelingerne selv, der håndterer hvert IT-databehov, hvorfor der sjældent findes et samlet overblik over virksomhedens dataunivers.

Analyser og IT købes typisk hos konsulentbureauer, eller indsamles i egne datasystemer eller eget spørgeskemasystem. Resultatet er, at kunderne (os alle) bindes ind af dataovervågning og spørgeskemaer af tvivlsom relevans, hvorfor viden sjældent udnyttes til at skabe sammenhæng og transparens. Men også unødvendigt høje udgifter og arbejdsressourcer skjules under CFO-radaren, fordi de bogføres under overprojekter.

Interviews årligt
0
panelmedlemmer
0
Ekspertviden
0 års

Gør jeres kunder til rådgiver

CEM Intelligence skaber indsigt og overblik over indsatser, der kan bidrage med øget indtjening, alt sammen drevet af en kombination af kundefeedback og alle andre typer data.

Systemet fungerer lynhurtigt og effektivt, uanset antal sprog og lokationer. CEM Intelligence rydder op i al viden og alle typer undersøgelser, så markeds- og kundeviden 1-til-1, bidrager til at opnå succes på metodikkens 4 CEM-missioner.

Systemet sørger for, at kunderne giver feedback på behov og efterspørgsel, samt virksomhedens og dens konkurrenters kommunikation, produkter, services, efterfulgt af konkrete værdiskabende indsatsanvisninger. Således fungerer systemet som en slags radar, der løbende overvåger kunderne, konkurrenterne og markedet.

CEM Intelligence

Rådgiving, dataintelligence og effektiv teknologi

Siden 2008 har CEM Intelligence bidraget til succes for flere af Danmarks største virksomheder – lige fra banker, musikfestivaler til NGO’er. Forretningsløsningen CEM Intelligence er blevet udviklet af Voxmeter siden 2008. Den bagvedliggende teknologi, Catglobe, blev påbegyndt i 2000. Alene teknologien har krævet 568 udviklingsmandeår. Voxmeter har specialiseret sig i at effektivisere og udnytte alle typer data, så behovet for ekstern rådgivning minimeres. Faktum er nemlig, at hvis data struktureres og rapporteres klogt, vil hver enkelt aktør i en virksomheds organisation løbende guides til at igangsætte de helt rette indsatser, som altid efterlever kundernes behov og efterspørgsel.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål

Christian Stjer
Adm. direktør

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    © Copyright - Voxmeter