Analyser
 

Analyser

Valide analyser til dit beslutningsgrundlag

Voxmeter er garant for, at dine analyser udføres metodisk korrekt, effektivt og kompetent. Vi tager altid udgangspunkt i netop din problemstilling og dit budget, og vi sætter en ære i at finde den løsning, der tilfører din virksomhed eller organisation størst værdi inden for de givne rammer.

Vi har mange års erfaring med at levere analyser og meningsmålinger til både private virksomheder, offentlige organisationer og NGO’er. Derfor kan vi både tilbyde en række faste produkter samt levere interview og analyser, der er designet til netop din problemstilling.

Hver uge gennemfører vi politiske målinger, og vi gennemfører fast analyserne CEM Economy, CEM Monitor og CEM Intelligence.

Derudover laver vi en lang række andre analyser – eksempelvis meningsmålinger, kendskabs- og imagemålinger, koncept- og produkttest, præ- og posttest og tracking. Og vi kan supplere dine analyser med det omfattende CEM Danskerne.

Vi står til rådighed som sparringspartner gennem hele researchprocessen – lige fra valg af undersøgelsesdesign til anbefalinger i den videre proces. Ring til os for en uforpligtende snak om valg af metode til din problemstilling.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Anna M. Christensen
Anna M.
Christensen