Interview
 

Interview

Voxmeter sikrer din interviewkvalitet

Voxmeter tilbyder alle former for interviewindsamling. Mange års erfaring har sikret os stor viden inden for en lang række områder, metodedesign og projekter. Vi finder altid den bedste løsning til lige netop din problemstilling, dit behov og dit budget, og det er vores kendetegn, at vi altid overholder en kundes deadline.

Vores kvantitative interview omfatter telefoninterview, webinterview, hall test og gadeinterview, SMS-interview og postale interview.

Vores kvalitative interview omfatter en række forskellige dybdeinterview og fokusgrupper.

Voxmeters interviewmetode er unik. Vi sætter en ære i vores metodiske håndværk og kvaliteten i vores interview. Vi anvender kun uddannede interviewere til vores telefoninterview, ligesom vores webpanel kun består af panelister, som er udvalgt metodisk korrekt og rekrutteret telefonisk i forbindelse med nationalt repræsentative interview.

Læs mere om vores panel og rekrutteringsprincipper. Du er velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende snak om valg af metode til din problemstilling.

Kvantitativ eller kvalitativ metode – hvad skal du vælge?

De kvantitative metoder anvendes til at påvise tendenser i den udvalgte målgruppe, mens de kvalitative metoder anvendes til dybdegående analyse af for eksempel holdninger, motiver og præferencer.
Læs mere her

Voxmeter overholder altid principperne for god stikprøvekvalitet

Der er tre grundprincipper, som bør overholdes, når der skal tilvejebringes en repræsentativ stikprøve.
Læs mere her

Voxmeter leverer interviewarbejde hurtigt og effektivt

Læs om vores analyseteknologi Catglobe, der giver dine analyser et hav af muligheder inden for brugervenlighed, metodetriangulering, effektiv undersøgelsesproces og intelligent rapportering. Samtidig bliver din analyse yderst omkostningseffektiv, dels fordi processer automatiseres, dels fordi alle dine undersøgelser kan samles i ét analysesystem.

Se video

Sådan rekrutteres vores panelmedlemmer

CEM Danskerne

CEM Danskerne

Se video

Sådan udføres vores meningsmålinger

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Anna M. Christensen
Anna M.
Christensen