Gratis skoleforedrag

BESØG VOXMETERS KONTOR ELLER BESTIL ET ONLINE OPLÆG OG BLIV KLOGERE PÅ MENINGSMÅLINGER

Vi kommer omkring ...

Fysisk foredrag

Besøg vores kontor på Borgergade i København
 

Fysisk har vi max kapacitet til 45 elever. Er I derfor flere klasser, anbefaler vi at booke flere foredrag. Book helst foredraget senest en uge i forvejen.

BOOK ET FYSISK FOREDRAG
Varer ca. 1 time og er gratis

Online foredrag

Online foredrag bestående af slides med forklarende videoer og understøttende opgaver.

Foredraget vil allerede være dig i hænde næstkommende hverdag.
 

BOOK ET ONLINE FOREDRAG
Varer ca. 1 time og er gratis
Udtalelser fra tidligere besøg

Foredraget var ikke blot yderst interessant, men også rigtig godt som perspektiv til metodeundervisningen i samfundsfag. Udover at eleverne selv syntes at de fik noget ud af foredraget, har jeg siden oplevet at de er mere påpasselige og kritiske når vi arbejder med undersøgelsesartikler i undervisningen. Næste gang jeg er i København med en klasse, vil jeg klart benytte mig af tilbuddet igen.

Morten Eriksen, Samfundsfagslærer

Aarhus Akademi

Spændende oplæg om hvordan et analyseinstitut arbejder, herunder en grundig gennemgang af mulige fejlkilder. Endvidere en god dialog med klassen, om hvordan tilliden til meningsmålinger bedst kan styrkes både nu og i fremtiden.

Henrik Baltzer, lektor

Baltorp Gymnasium

Danmarks ungdom takker for en grønnere fremtid

Særligt de unge er stærkt bekymrede for klimaforandringer og er derfor ekstra optagede af, hvilke virksomheder og brands der bidrager aktivt til den grønne omstilling.

Voxmeter har i mange år hjulpet skoler i hele Danmark med foredrag om meningsmålinger og markedsanalyser. I foredraget gennemgår vi blandt andet, hvordan man udarbejder et spørgeskema og undgår de hyppigste faldgruber. Ligeledes gennemgås grundlæggende principper for repræsentativitet, blandt andet udvælgelse af stikprøver, stikprøvestørrelser og statistisk usikkerhed. Sidst – men ikke mindst – gennemgår vi, hvordan meningsmålinger og undersøgelser anvendes dels af virksomheder, organisationer samt institutioner og dels af medierne.

Foredraget er interaktivt. Det vil sige, at eleverne undervejs giver sin mening til kende om en række forskellige emner. Dermed kan de se, hvordan deres klasse adskiller sig i forhold til andre skoler, aldersgrupper og geografier. Emnerne spænder fra politik, samfundsholdninger og bekymringer til musik og klima.

© Copyright - Voxmeter