Persondataforordning og privatlivspolitik

Databeskyttelsesforordningen, eller på engelsk General Data Protection Regulation (GDPR), er EU’s nye persondatalovgivning. Den nye persondataforordning har til formål at beskytte EU´s borgere fra misbrug af deres personlige data. Med GDPR bliver ansvaret for dine data placeret hos de virksomheder der indsamler den, og der garanteres at dine informationen ikke bliver
misbrugt til formål du ikke selv har sagt ja til.

Hos Voxmeter bifalder vi de ændringer, der er fremsat af GDPR og vi anerkender vores ansvar som behandler af personlige data. Som et analyseinstitut har det altid været en høj prioritet for os at holde personoplysninger sikre, såvel som overholde denne gældende europæiske og danske lovgivning for behandling at persondata, vi er derfor glade for de nye tiltag.

For at sikre at både vi og vores leverandører opretholder er højt niveau af sikkerhed sikrer Voxmeter sig at alle vores leverandørerer underlagt de samme regler og aftaler der også gælder for Voxmeter.

Læs mere om Voxmeter’s persondatapolitik

Opkald fra Voxmeter

Voxmeter er et analyseinstitutet og beskæftiger os udelukkende med meningsmålinger og markedsanalyser. Vi ringer aldrig iforbindelse med hverken direkte eller indirekte salg. Derfor leverer vi heller aldrig oplysninger om resondenter til tredjemand.

Årsagen til at du er blevet kontaktet er helt tilfældigt. Voxmeter udtrækker 93 % mobilnumre og 7 % stationære telefonnumre, hvoraf en stor andel numre genereres automatisk.

Vi ringer som regel fra følgende telefonnummer: 70 20 32 24.

I nogle tilfælde ringer vi også fra et nummer som ikke vises, da dette er et krav i nogle projekter og undersøgelser.

Robinsonlisten

Analyseinstitutter er ikke omfattet af “robinsonlisten”, da den udelukkende er en fritagelse for opkald i forbindelse med salg, eksempelvis fra forsikringsselskaber eller aviser.
Ønsker du ikke at modtage opkald fra os, så er du meget velkommen til at skrive til os på info@voxmeter.dk

Anvendelse af cookies

Når du besøger vores hjemmeside (www.voxmeter.dk), bliver der gemt cookies på den enhed, du benytter til at tilgå siden. Vi bruger cookies til at se, hvordan du interagerer med vores side, f.eks. hvilke undersider du besøger. Dette gør vi for at berige din brugeroplevelse og tilpasse indholdet på vores hjemmeside til dem, der følger med. Hvis du ikke ønsker, at Voxmeter indsamler denne type oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af www.voxmeter.dk.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, formålet med dem og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Bemærk, at blokering af visse typer cookies kan påvirke din oplevelse på vores hjemmesider og de tjenester, vi kan tilbyde.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at de annoncer, der vises, bliver mindre relevante for dig. Samtidig kan ikke relevante annoncer optræde mere hyppigt. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Væsentlige Website Cookies

Væsentlige Website Cookies er nødvendige for at give dig adgang til de tjenester og funktioner, der er tilgængelige via vores hjemmeside. Fordi disse cookies er nødvendige for at levere hjemmesiden, kan du ikke blokere dem uden at påvirke, hvordan vores hjemmeside vises eller fungerer på din enhed. Du kan blokere eller slette cookies ved at ændre dine browserindstillinger og tvinge blokering af alle cookies på denne hjemmeside.

Google Analytics Cookies

Disse cookies indsamler oplysninger, som vi kan anvende, når vi ønsker at forstå, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Det kan f.eks. være til at se, hvor effektive vores marketingkampagner er. Samtidig gør det os klogere på, hvad brugerne af hjemmesiden reagerer på, og dermed kan vi målrette applikationer og forbedre lige netop din brugeroplevelse. Hvis du ikke ønsker, at vi sporer din adfærd på vores hjemmeside, kan du deaktivere sporing i din browser her:

Facebook Pixel

Disse cookies indsamler oplysninger, der benyttes til at måle, hvor effektive marketingkampagner er. Vi bruger disse cookies til at forstå vores brugere, herunder hvad brugerne klikker på osv.

Andre eksterne tjenester

Vi bruger også forskellige eksterne tjenester såsom Google Webfonts og eksterne videoudbydere. Da disse udbydere kan indsamle personlige data, f.eks. din IP-adresse, tillader vi dig at blokere dem her. Vær opmærksom på, at dette i høj grad kan reducere funktionaliteten og udseendet af vores hjemmeside. Ændringer træder i kraft, når du genindlæser siden.

Google Webfont:

Youtube video: