Interview
 

Panelmedlem fortrolighedspolitik

For at vise vores engagement i beskyttelsen af vores panelmedlemmers privatliv har Voxmeter udfærdiget følgende skrivelse, der detaljeret beskriver, hvordan vi indsamler og videregiver information. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du er sikret 100 % anonymitet

Voxmeter har forpligtet sig til at sikre vores panelmedlemmer absolut anonymitet. Vi videregiver eller videresælger derfor aldrig oplysninger om vores medlemmer til tredje part.

Deltagelse i vores undersøgelser

Alle medlemmer i Voxmeter Panel er tilfældigt udvalgt, via vores nationalt repræsentative telefonundersøgelser. Alle medlemmer af panelet er inviteret af en af vores uddannede interviewere som er timelønnet. Vi anvender hverken akkord eller bonusordninger.

Sådan fik vi dit telefonnummer

Voxmeter har adgang til samtlige telefonnumre i Danmark, både stationære telefonnumre og mobilnumre. Hver uge gennemfører vi minimum 1.000 nationalt repræsentative interview via telefon. Hver uge gennemføres et tilfældigt udtræk på ca. 1.400 telefonnumre.

Anvendelse af IP-adresse

Vi benytter din IP-adresse (Internet Protocol Address) af flere årsager. Vi benytter den for at hjælpe med at diagnosticere problemer med vores server, for at administrere vores hjemmeside, som hjælp til at identificere dig og din indkøbskurv og for at indsamle bred demografisk information.

Anvendelse af registreringsoplysninger

Vores websites registreringsområde kræver, at kunder oplyser kontaktoplysninger, såsom navn og e-mailadresse.

Anvendelse af demografisk information

Vi indsamler også demografiske oplysninger og profildata, som vi benytter til at skræddersy din oplevelse på www.voxmeter.dk og andre sites under domænet voxmeter.dk. Baseret på disse informationer fremviser vi de produkter og det indhold, vi vurderer, vil interessere dig.

Anvendelse af oplysninger fra online undersøgelser

For at deltage i vores online undersøgelser er det nødvendigt at udlevere kontaktoplysninger og demografiske oplysninger. Voxmeter anvender disse oplysninger til at sende dig information om firmaet. Vi vil muligvis anvende informationerne til at kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt. Demografiske oplysninger og profildata indsamles også på vores website for at personalisere dine fremtidige besøg ved at fremvise det indhold, vi vurderer, vil interessere dig mest.

Anvendelse af information indsamlet fra konkurrencer

For at deltage i vores konkurrencer er du nødt til at udlevere kontaktoplysninger og demografiske oplysninger. Voxmeter anvender disse oplysninger til at sende dig information om firmaet. Vi vil muligvis anvende informationerne til at kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt. Demografiske oplysninger og profildata indsamles også på vores website for at personalisere dine fremtidige besøg ved at fremvise det indhold, vi vurderer, vil interessere dig mest.

Sikkerhed

Voxmeter har sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter mod tab, misbrug eller ændring af data under vores kontrol.

Retningslinjer vedrørende børn

Vi hverken indsamler eller anvender online kontaktoplysninger eller identificérbare off-line kontaktoplysninger om børn uden forældrenes samtykke. Vi videregiver ikke identificérbare oplysninger om børn uden forældrenes samtykke. Vi giver ikke børn mulighed for at angive eller videregive personlige oplysninger uden forudgående samtykke. Vi lokker ikke børn med spil og konkurrencer, der vil anspore dem til at afsløre personlige oplysninger.

Ansvarsfraskrivelse

Dette site indeholder links til andre sites. Voxmeter tager ikke ansvar for indholdet eller håndteringen af information på disse sites.
 

Læs FAQ

 
 

Politisk Voxmeter

 
0 0
I dag

Voxmeter lige nu

Voxmeter lige nu